Telemach 1. moška liga: ŽTK Maribor in TD Slovan dobila polfinalnega nasprotnika (FOTO)

V torek, 21. junija, sta bili odigrani četrtfinalni srečanji Telemach 1. moške članske lige. V polfinale že uvrščenima ekipama ŽTK Maribor in TD Slovan sta se med najboljšimi štirimi pridružili še ekipi TK Triglav Kranj in TK Spin Medvode.

TK Spin Medvode v gosteh boljši od Ptujčanov.

TELEMACH ČLANSKE LIGE
PLAYOFF

1. MOŠKA ČLANSKA LIGA

Mariborskemu ŽTK-ju in Slovanu sta se v polfinalu pridružili ekipi, ki sta skupaj s Kodeljevčani nastopali v skupini A. TK Triglav Kranj je z rezultatom 4:1 odpravil TK Branik Maribor, mesto med najboljšimi štirimi ekipami pa si je zagotovila tudi ekipa TK Spin Medvode, ki je bila na Ptuju s 4:1 boljša od domačega TK Terme Ptuj. 

Za Kranjčane so točke prispevali Matic Dimic, Miha Vetrih, Luka Videnovič in Mike Urbanija, Medvodčane pa so v polfinale popeljali Job Japelj, Ažbe Jarc, Primož Vovk in Matic Križnik. 

Branilci naslova, igralci TK Triglav Kranj, bodo v polfinalu izzvali ekipo ŽTK Maribor, v drugem polfinalnem srečanju pa se bosta še drugič v letošnji sezoni med seboj pomerili moštvi TD Slovan in TK Spin Medvode. Na tekmi v skupinskem delu tekmovanja so zmago s 6:1 slavili Kodeljevčani.

Četrtfinale, 21.6.
TK Triglav Kranj : TK Branik Maribor 4:1
TK Terme Ptuj : TK Spin Medvode 1:4

Polfinale, 23.6.
ŽTK Maribor : TK Triglav Kranj
TD Slovan : TK Spin Medvode

Finale, 25.6.
? : ?

Seznam vseh igralcev po ekipah
Vsi rezultati skupinskega dela tekmovanja

Fotogalerija in zapisniki


2. MOŠKA ČLANSKA LIGA

V drugi moški članski ligi so si mesto v zaključnih bojih priborili zmagovalci skupin TC Ljubljana, TK Sladki Vrh in TK Top Tenis Šentvid. V polfinalu se jim je pridružil še TK Luka Koper, ki je v izjemno izenačeni skupini A zasedel 2. mesto. Koprčani bodo v polfinalu izzvali ekipo TK Top Tenis Šentvid, drugi polfinale je TC Ljubljana : TK Sladki Vrh. Končni zmagovalec bo v prihodnji sezoni nastopal v Telemach 1. moški članski ligi.

Polfinale, 25.6.
TC Ljubljana : TK Sladki Vrh
TK Top Tenis Šentvid : TK Luka Koper

Finale, 26.6.
? : ?


1. ŽENSKA ČLANSKA LIGA

V prvi ženski članski ligi se bo letos predstavilo osem ekip. V četrtfinalu bodo prednost domačega terena imele nižjerangirane ekipe. Četrtfinalni dvoboji bodo odigrani v četrtek, 23.6., dan kasneje bomo dobili oba finalista, v soboto, 25. junija, pa končne zmagovalke.

Četrtfinale, 23.6.
TK Murska Sobota : ŽTK Maribor
TK Nova Gorica : TK Radomlje
ŠD LTA : TK Triglav Kranj
TK Terme Ptuj : TK Branik Maribor

Polfinale, 24.6.
Finale, 25.6.