Spremembe v pisarni Tenis Slovenije

V pisarni Tenis Slovenije bo v drugem delu letošnjega leta prišlo do nekaterih sprememb. Zaradi odhoda nekaterih dolgoletnih sodelavcev vam želimo predstaviti naše nove zaposlene, ki bodo poskrbeli za nemoteno delovanje pisarne Tenis Slovenije.

Za računovodstvo je dolga leta skrbela Irena Pekolj, ki odhaja v zaslužen pokoj. Namesto nje bo za finance skrbela Lara Jerše. Lara je diplomantka biotehnologije, že od nekdaj pa je imela rada matematiko. Kar osem let je bila zaposlena v banki, zdaj pa bo del naše ekipe. Lara je namreč od malih nog povezana s tenisom. Najprej je bila igralka, v zadnjih letih pa jo srečujemo v sodniški vlogi. Na Tenis Sloveniji bo sodelovala tudi pri največjih projektih, že letos jo čaka turnir WTA v Portorožu. Kot sama pravi, bo sojenje še naprej njen hobi.

Začasno nas zapušča tudi Katarina Obranović ODell, ki odhaja na porodniški dopust. Katarina je bila vodja nacionalnega programa, namesto nje pa bo to delo zdaj opravljala Iva Sodnik. Iva je s tenisom povezana od 8. leta naprej. Najprej je bila igralka, potem pa je postala sodnica. Že več kot 10 let aktivno in zelo uspešno opravlja delo sodnika na nacionalnih teniških tekmovanjih. Lani je spoznala in opravljala delo organizatorja mednarodnega tekmovanja Davis Cup v Portorožu, ko je začutila, da se želi v prihodnosti izobraževati in graditi karierno na tem področju. Na Tenis Sloveniji bo opravljala delo vodje nacionalnega programa, torej vodenja nacionalnih turnirjev, ligaških tekmovanj, mednarodnih mladinskih in profesionalnih turnirjev.

Po dolgih letih skupnega sodelovanja, z rahlo prekinitvijo, gre novim izzivom naproti Žiga Ham Kacin. Žiga je bil nepogrešljiv član ekipe Tenis Slovenije, v zadnjih letih pa je skrbel za mladinska mednarodna tekmovanja, koordinacijo in razvoj ligaških tekmovanj pod okriljem Tenis Slovenije, kar bo v bodoče prevzela Iva Sodnik. Polega navedenega pa je Žiga skrbel za Seniors organizacijo in na tem mestu ga bo zamenjal Rok Vrban, ki s svojim znanjem in izkušnjami sodeluje tudi v marketinškem delu naše organizacije. Rok je v preteklosti deloval tudi v nogometu. V Evropskem združenju klubov je bil administrator in poslovni analitik, dve leti pa je bil zaposlen tudi na Tennis Europe, kjer je opravljal naloge na področju tekmovanj in komunikacij.

Kontaktni podatki: