Spremembe v pisarni Tenis Slovenije

V pisarni Tenis Slovenije bo v drugem delu letošnjega leta, natančneje 1. avgusta, prišlo do nekaterih sprememb v organizaciji dela. Kljub menjavam in spremembam pa naša pisarna deluje nemoteno in vam je vedno na voljo. 

Glavne spremembe, ki bodo nastopile, so naslednje:

  • Vrnitev Katarine Obranović O’Dell: Po porodniškem dopustu se bo Katarina Obranović O’Dell vrnila v pisarno Tenis Slovenije. Pred odsotnostjo je bila vodja nacionalnega programa, ITF WTN in profesionalnega tenisa in to delo bo znova prevzela. Kljub temu, da bo živela v Angliji, bo delo opravljala na daljavo, kar pa ne bo vplivalo na kakovost dela, saj moderna tehnologija omogoča uspešno delo na daljavo.
  • Iva Sodnik prevzame nove naloge: Iva Sodnik je odlično opravljala delo Vodje nacionalnega programa med odsotnostjo Katarine. Zdaj bo v pisarni prevzela Seniors organizacijo in pomoč v marketingu.
  • Odhod Maks Tekavca: Maks Tekavec, ki je bil vodja WTT turnirjev, se je poslovil od svoje vloge. Želimo mu srečo na njegovi nadaljnji poslovni poti.
  • Reorganizacija oddelkov: Ob reorganizaciji dela bodo združeni nekateri oddelki, pri čemer bo Seniors organizacija od zdaj naprej del marketing oddelka.

Spremembe naj bi prispevale k boljši organizaciji dela in učinkovitemu delovanju pisarne Tenis Slovenije. Nemoteno delovanje pisarne kljub spremembam je znak dobro organiziranega tima in prilagodljivosti zaposlenih. Čeprav se organizacija dela lahko občasno spremeni zaradi različnih dejavnikov, kot so odsotnosti, nove vloge ali reorganizacija oddelkov, je ključno, da se tim prilagodi in nadaljuje s svojim delom s čim manj motnjami. Zahvaljujemo se vam za razumevanje, predanost in zavzetost vseh deležnikov pri ohranjanju nemotenega delovanja naše teniške družine. Zagotavljanje doseženih standardov kljub spremembam je pomemben pokazatelj stabilnosti in uspešnosti organizacije.

Če boste imeli kakšna vprašanja ali potrebujete kakršnokoli pomoč, smo tu za vas!