Slovenski igralci in igralke v oblačilih FOURTEEN™

Tenis Slovenija je sklenila sodelovanje s podjetjem  FOURTEEN™ in tako začela z novim obdobjem sloga in učinkovitosti na igrišču. Gre za podjetje iz Švice, ki je specializirano za proizvodnjo in trženje športnih oblačil za široko paleto športov, tako na področju ekipnih kot tudi individualnih športov.

Slovenska izbrana vrsta odslej v oblačilih FOURTEEN. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Del te unikatne zgodbe, podjetje izdeluje oblačila po meri je zdaj tudi Tenis Slovenija. Oblačila, ki so jih igralke nosile na dvoboju pokala BJK na Slovaškem, so že plod skupnega sodelovanja, v katerem je podjetje upoštevalo slovenske želje in zahteve. Ko igralci in igralke zdaj stopijo na igrišče, ne pokažejo le svojih spretnosti, temveč to storijo tudi v slogu v prelepih novih oblačilih. »Navdušen sem nad novimi oblačili. Zdi se mi, da smo z novim oblikovalcem oblačil naredili korak naprej, korak v pravo smer. Kot se za tako uspešno reprezentanco, kot je slovenska, tudi spodobi. Ne pozabimo, Slovenija je lani na svetovnem prvenstvu v tenisu igrala v polfinalu. Prav je, da tudi na tem področju stremimo k čim boljšim materialom, k čim boljši kakovosti,« je navdušenje izrazil kapetan reprezentance Andrej Kraševec. 

Partnerstvo med TS in FOURTEEN™ je na teniško igrišče prineslo mešanico inovativnega oblikovanja in funkcionalnosti, ki temelji na uspešnosti. Skupne so tudi vrednote. Obe organizaciji nenehno iščeta kakovost in inovativne rešitve. Nova oblačila so bila izdelana ob upoštevanju strogih zahtev našega športa in zagotavljajo, da se igralci lahko svobodno gibljejo, hkrati pa so videti kar najbolje in najlepše.

Andrea Picciau, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Fourteen: »V sodelovanju s Tenis Slovenijo smo naša oblačila popolnoma prilagodili potrebam slovenskih teniških igralcev, ne zgolj v udobju, temveč tudi estetsko. Vsak kos, od začetnega oblikovanja do končnega izdelka, je bil oblikovan s strastjo in predanostjo naše ekipe. Nič ni lepšega kot videti slovenske teniške igralce kako zasijejo v naših oblačilih na največjih svetovnih prizoriščih. Zahvaljujemo se Tenis Sloveniji za zaupanje in to izjemno priložnost.”

Partnerstvo med TS in FOURTEEN™  je dokaz vse večjega vpliva blagovne znamke v svetu športne mode. Z zagotavljanjem visokokakovostnih in elegantnih oblačil FOURTEEN™ prispeva tudi k večji prepoznavnosti slovenskega tenisa na domačem in mednarodnem prizorišču.