Seniors Liga – Opomnik

Objavljamo opomnik s povabilom v novo sezono ekipnega rekreativnega tekmovanja – Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors Liga Tenis Slovenije.

Liga je namenjena vsem rekreativnim igralkam in igralcem vseh starostnih kategorij. V moški kategoriji bodo ekipe razdeljene v pet skupin (20+, 30+, 40+, 50+ in 60+) in v ženski kategoriji na štiri skupine (20+, 30+, 45+ in 55+). Vse ekipe, ki se bodo uvrstile v finale Play off-a, bodo pridobile tudi vstopnico za udeležbo na Evropskem klubskem prvenstvu, ki bo potekalo oktobra v Antalyji pod okriljem Tennis Europe (TE).

Prijave ekip so na voljo do srede, 10. maja 2023 na e-poštni naslov info@tenis-slovenija.si s pripisom Ekipna Seniors Liga. Prijavnina za posamezno žensko ekipo znaša 45 €, za moško 75 €. Račun za plačilo prijavnine bo kapetan ekipe prejel po zaključku prijav po elektronski pošti. Vsi člani posamezne ekipe morajo imeti poravnano tudi članarino pri Tenis Slovenija, ki znaša 15 € in jo lahko poravnate preko spletne povezave TZS infosys.

Dodatne informacije najdete v pripeti datoteki.