Prijave za OP 8-11 na čudoviti lokaciji v Termah Čatež odprte še danes do 17. ure

V nedeljo, 10. aprila, bodo loparje znova vihteli najmlajši slovenski teniški upi. Dogajalo se bo v Termah Čatež, ki ob tenisu ponujajo še celo vrsto drugih zabavnih aktivnosti. Vsi udeleženci turnirja in njihovi spremljevalci imajo na prenočitve in ostalo uporabo hotelske infrastrukture 15% popust. 

Najmlajši se bodo v nedeljo predstavili v Termah Čatež. (Foto: Nik Moder / Sportida)

Tekmovanje v vseh kategorijah (mini tenis, midi tenis, tenis do 10 let in tenis do 11 let) bo potekalo v nedeljo, 10. aprila. Napovedano je lepo in toplo vreme. Prijava na turnir je še možna in sicer do petka, 8.4., do 17. ure.

Prijavo za otroka opravi domači teniški klub, plačilo prijavnine pa poteka prek spletne strani UTR na povezavi https://app.universaltennis.com/events/93014.

Zakaj na OP 8-11 v Terme Čatež?

  • Odličen turnir na čudoviti lokaciji
  • Posebna ponudba: Vsi udeleženci turnirja in njihovi spremljevalci imajo na prenočitve in ostalo uporabo hotelske infrastrukture 15% popust. Velja na cene, ki so navedene na spletni strani Booking.
  • Terme Čatež vabijo in ponujajo zabavo, sproščeno kopanje v številnih bazenih v objemu naravne okolice
  • Izkoristite možnost za igranje tenisa in obiska največjega vodnega parka v osrednji Evropi, z 11 vrtinami zdravilne vode, več kot 12.000 m2 termalnih vodnih površin in neomejenim veseljem za majhne in velike.

Povezava do Term Čatež: https://www.terme-catez.si/si/catez