POSTANI “BALL BOY” (pobiralec žogic) – zbiramo še zadnje prijave!

Od 11. do 19. septembra 2021 pridi v Portorož, da spoznaš profesionalne teniške igralke iz različnih držav, se družiš s svojimi vrstniki, zabavaš v častni vlogi pobiralca/-ke žogic in se tako pridružiš ekipi profesionalnega teniškega turnirja WTA Zavarovalnica Sava Portorož, hkrati pa sodeluješ še v akciji v Davisovem pokalu.

Ball boys and winner Aljaz Bedene after the Final match at Day 10 of ATP Challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019, on August 18, 2019 in Sports centre, Portoroz/Portorose, Slovenia. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Na WTA Zavarovalnica Sava Portorož so vabljeni dečki in deklice starejši od 10 let, ki se želijo v tem preizkusiti prvič in tudi tisti, ki so v preteklosti že sodelovali na katerem izmed turnirjev (ATP Challenger, Davis Cup, Fed Cup ipd.).

Na turnirju WTA Zavarovalnica Sava Portorož 2021 bodo vsi prejeli 2 majici, kapo, kratke hlače/krilo, trenirko ter malico, kosilo, večerjo. Tisti, ki bodo na turnirju prisotni cel teden, bodo temu ustrezno tudi nagrajeni. Ker je septembra že šola, bo pisarna TS poskrbela za uradna opravičila za odsotnost od pouka.

Kontaktna oseba za zbiranje prijav je Andrej Hovelja (031 688 058). Prijavo pošljite na hovelja@gmail.com do 15. avgusta 2021. V elektronski pošti morajo biti navedeni naslednji podatki (prosimo izpolnite spodnjo prijavnico):

  • Ime in priimek pobiralca/pobiralke žogic
  • Letnica rojstva
  • Naslov stalnega prebivališča
  • Elektronski naslov (pobiralca/-ke in/ali vsaj enega starša)
  • Telefonska številka (pobiralca/-ke in/ali vsaj enega starša)
  • Navedite tudi, katere dneve bo pobiralec/pobiralka lahko prisoten

V naši sredini bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ.

V pričakovanju velikega števila prijav vas lepo pozdravljamo.

Več info in prijavni obrazec TUKAJ.