Posebna ponudba za krajši oddih in ogled tenisa | Kompas & Tenis Slovenija

Spoštovani ljubitelji tenisa, veseli nas, da vam lahko predstavimo edinstveno priložnost, ki vam omogoča vstop v svet svetovno znanih teniških turnirjev in hkrati raziskovanje privlačnih destinacij po svetu. Skupaj s priznano turistično agencijo Kompas smo za vas pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoča krajši oddih v mestih, kjer se boste lahko potopili v vzdušje teniških dvobojev najboljših igralcev na svetu, obenem pa tudi raziskali lokalne znamenitosti in kulture.

Z doplačilom si lahko rezervirate mesto na enem izmed najprestižnejših teniških turnirjev:

  • US Open v New Yorku (20. avgust – 11. september): Doživite vznemirjenje turnirja velike četverice na legendarnem teniškem prizorišču v New Yorku. Poleg teniških dvobojev boste imeli priložnost raziskati ta živahen in ikoničen ameriški kraj.
  • European Open v Antwerpnu (13. – 23. oktober): Odkrijte lepote Evrope in se obenem prepustite strastem teniških obračunov v Antwerpnu, ki vas bo očaral z bogato zgodovino in šarmom.
  • Masters v Parizu (27. oktober – 6. november): V Parizu se boste potopili v svet mode, umetnosti in kulinarike, ob tem pa si ogledali tudi teniške mojstrovine na enem izmed najprestižnejših turnirjev.
  • ATP Nitto Finals v Torinu (11. – 20. november): V Torinu se boste lahko priča izjemnemu zaključnemu turnirju sezone, kjer se bodo najboljši igralci pomerili za prestižen naslov.
  • Next Gen Nitto Finals v Milanu (11. – 17. november): Začutite prihodnost tenisa že danes in si oglejte mlade zvezde, ki bodo prevzele teniški svet na prireditvi v Milanu.

Podrobnosti o ponudbah, vključno s cenami, možnostmi namestitve in dodatnimi aktivnostmi, so navedene v priloženem dokumentu.

Želimo vam nepozabno izkušnjo, ki bo združila strast do tenisa z odkrivanjem novih koščkov sveta.

Teniški pozdrav.

Več v priponki