Pomoč prizadetim teniškim klubom po poplavah | športno stopimo skupaj

Spoštovani, pred nekaj več kot tednom dni so Slovenijo prizadejale hude poplave. Ob težkih trenutkih nas veže posebna vez zato je pomembno, da stopimo skupaj ter nudimo pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. Širom Slovenije je škoda ogromna, veliko materialne škode je nastalo tudi na športnih objektih, izjema niso niti teniški klubi.

Ti so v zadnjih dneh bolj ali manj ob hudih naporih sanirali teniška igrišča, a delo še zdaleč ni končano. Zato smo na TS mnenja, da je naša skupna dolžnost, da se združimo in nudimo pomoč tistim, ki so bili prizadeti.

TS je pozvala prizadete klube, da naj se javijo, če potrebujejo pomoč. Skupaj bomo poskušali najti rešitve za obnovo. TS bo svojim članom, ki so se odzvali, pomagala z denarno pomočjo in tako štirim klubom razdelila 5000 evrov. Ker pa je teniška družina velika in ker smo v preteklosti že znali stopiti skupaj pa lahko pomagate tudi vi, teniški klubi in člani teniških klubov. Na voljo je račun Gibaj mladina!, kamor lahko nakažete sredstva, ki bodo izključno porabljena za odpravo škode na teniških objektih in ostali infrastrukturi.

Za nakazilo uporabite:

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana

TRR: SI56 3300 0000 1303 865 (Addiko Bank, d. d.)

Sklic/referenca: SI00 637 (nujno navesti!)

Namen: Tenis Gibaj mladina (pomoč poplavljenim)

Koda namena: CHAR

Hvala vam, da ste del teniške družine, ki stoji skupaj v dobrih in slabih časih.