Pismo Steva Simona, generalnega direktorja WTA organizacije

Generalni direktor in predsedujoči organizacije WTA Steve Simon je pred turnirjem v Portorožu zapisal:

“Dragi ljubitelji tenisa,

z velikim veseljem vas pozdravljam na Zavarovalnici Sava Portorož, razburljivem turnirju WTA 250, ki bo potekal v veličastnem in zgodovinskem okolju slovenske jadranske obale.

Lanska sezona je predstavljala velike izzive – za tenis, športno industrijo in svet kot celoto – in WTA z vsemi še vedno varno krmari skozi te čase brez primere.

Ne glede na to, ali ste z nami v Portorožu ali na daljavo spremljate dogodek prek oddajanja ali digitalnih platform Toura, upamo, da boste uživali v akciji, zabavi in ​​navdihu, ki ga ponujajo športnice WTA. Tenis je zaradi naše zveste baze oboževalcev vodilni svetovni šport za ženske.

Za izvedbo Zavarovalnice Sava Portorož v letošnjem letu je bilo potrebno ogromno trdega dela in sodelovanja pri sponzorjih, lokalnih dobaviteljih, predanem osebju turnirja in prostovoljcih, zato bi se rad iskreno zahvalil ekipi Tenis Slovenije in slovenski vladi za njihovo stalno zavezanost ženskemu profesionalnemu tenisu.

Ker sezona 2021 že poteka, ostajamo optimistični, da je vrnitev k normalnosti v tenisu in za svet na obzorju, in veselim se nadaljevanja zgodbe WTA z vami.

S spoštovanjem, Steve Simon.”

Photo by Matt May/WTA