Opomnik | Seniors liga Tenis Slovenije: glavna nagrada TV sprejemnik Philips

Ogrejte zapestja in pripravite loparje. 9. maja pričnemo z ekipno Seniors ligo Zavarovalnice Triglav. Ligaško tekmovanje za vse starostne skupine z bogatim nagradnim skladom.

Objavljamo še en prijazen opomnik s povabilom za sodelovanje v Ekipni Seniors ligi Tenis Slovenije.

Glavna nagrada je televizijski sprejemnik Philips, ki ga podarja pokrovitelj Big BangPrijave ekip so odprte do sobote, 9. aprila 2022, na prijave@tenis-slovenija.si.

Ste pripravljeni na Ekipno Seniors ligo?

Na Tenis Sloveniji v sodelovanju s Seniors organizacijo pripravljamo izvedbo priljubljenega ekipnega tekmovanja v tenisu, ki smo ga poimenovali Zavarovalnica Triglav Ekipna Seniors Liga TS. S prvimi tekmami pričnemo v ponedeljek, 9. maja 2022.

  • moški kategoriji bodo starostne kategorije razdeljene na pet skupin (20+, 30+, 40+, 50+ in 60+), ki bodo v vsaki posamezni starostni skupini in na vsakem srečanju igrali tri tekme posamezno in eno tekmo v dvojicah.
  • ženski kategoriji pa bodo v prvi sezoni potekale štiri skupine (20+, 30+, 45+ in 55+), ki bodo v vsaki posamezni starostni skupini in na vsakem srečanju igrale dve tekmi posamezno in eno tekmo v dvojicah.

 

Vse ekipe, v vseh starostnih kategorijah, ki se bodo v play off-u uspele uvrstiti v finale, pridobijo tudi vstopnico za udeležbo na Evropskem klubskem prvenstvu, ki poteka pod okriljem Tennis Europe organizacije.

Vse podrobnosti si preberite v razpisu, še bolj natančno pa v pravilniku (sprememba je le v 2. členu, in sicer »V vsako posamično starostno kategorijo lahko ekipa v kategoriji moški prijavi od štiri do največ osem tekmovalcev in v kategoriji ženske od tri do največ šest tekmovalk«).