Odmev U14: Kaja Kadak Ocvirk v Ludusu ni oddala niti igre, enak dosežek je uspel tudi Domnu Jarcu in Sergeju Videnoviču

Po tem, ko so se v preteklem vikendu na turnirjih s sistemom ’round-robin’ predstavili tekmovalci v starostni kategoriji U12, so tokrat na vrsto prvič v zimski sezoni 2022 prišli tudi igralci in igralke v starostni kategoriji Odmev U14. 

Kaja Kadak Ocvirk na igriščih TK Olimpija ni izgubila niti ene same igre. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Tudi tokrat se je teniško dogajanje odvijalo na štirih različnih lokacijah. Tekmovalce in tekmovalke so v Ljubljani gostili TK Olimpija, TK Maja Matevžič in ŠD LTA, na Štajerskem ŽTK Maribor.

Najštevilčnejša je bila zasedba v Ludusu, ker se je predstavilo kar 24 deklic in 14 dečkov. Turnir so brez poraza zaključili Mihael Kušar-Stojakovič (TK-CC), Domen Jarc (TKMED), Sergej Videnovič (TR-KR), Jakob Mervič (CTA), Ana Stojneva (TK-CC), Luisa Fusil (HARI), Kaja Kadak Ocvirk (MAXLJ), Jerca Fleischman (TKMED), Eva Šifkovič (TR-KR) in Laura Basailović (OL-LJ). Jarc in Kadak Ocvirkova v treh dvobojih nista izgubila niti ene same igre, podoben dosežek je uspel Videnoviču, ki je sicer odigral tekmo manj.

Na igriščih ŠD LTA so končno 1. mesto v skupini zasedli Patrik Semenič (SL-LJ), Luka Marinšek (LUKAKP), Miha Bobovnik (SL-LJ), Lovro Jurečič (GROSU), Matic Sitar (TK-CC), Eva Ribičič (ŠD_LTA) in Pika Lamovšek (TC-LJ), na igriščih TK Maja Matevžič pa je to uspelo Joštu Pečovniku (SL-LJ), Alexandru Burmakinu (TK-CC), Tayju Klepu (TK-CC) in Jaši Pečovniku (SL-LJ).

Nič manj pestro ni bilo na Štajerskem, kjer so se igralci in igralke merili na igriščih ŽTK Maribor. Brez poraza je tekmovanje končal domači predstavnik Liam Lalič, Mark Laubič (TK_SB), Lan Konečnik (SGRAD), Liam Lugarič (TK_SB), Karolina Trnovski (LUKAKP), Daria Malchenko (BR-MB) in Nika Štor (RAVNE).

Odmev U14 RR – Ljubljana
(TK Olimpija, trda podlaga)

.

.

Odmev U14 RR – Ljubljana
(TK Maja Matevžič, pesek)

.

.

Odmev U14 RR – Ljubljana
(ŠD LTA, pesek)

.

.

.

Odmev U14 RR – Maribor
(ŽTK Maribor, tepih)

.

FOTOGRAFIJE