NAPREDOVANJE: V Telemach 1. moški članski ligi v prihodnji sezoni tudi TK Top Tenis Šmartno (FOTO)

V nedeljo, 26. junija, se je v Ljubljani končala sezona v Telemach 2. moški članski ligi. Z naslovom prvaka so se okronali igralci TK Top Tenis Šmartno, ki bodo v prihodnji sezoni nastopali med slovensko teniško elito. 

Igralci TK Top Tenis zmagovalci 2. Telemach moške članske lige.

TELEMACH ČLANSKE LIGE
PLAYOFF

2. MOŠKA ČLANSKA LIGA

V finalu smo spremljali obračun dveh ekip, ki predtem v letošnji sezoni še nista okusili grenkobe poraza. TK Top Tenis Šmartno, ki je v skupini B  osvojil 1. mesto in nato v polfinalu nadigral ekipo TK Luka Koper, na eni strani, ter TC Ljubljana, zmagovalka skupine B in v polfinalu boljša od TK Sladki Vrh, na drugi strani.

V borbi za naslov so igralci TK Top Tenis dobili prve tri obračune in si s tem že zagotovili končno zmago, njihovi mestni tekmeci pa so v nadaljevanju uspeli omiliti poraz. Za TK Top Tenis so finalne točke prispevali Nejc Škorjanc, Domen Korelc in Rok Jarc, za TC Ljubljana Rok Uršič ter dvojica Uršič R./Vertot D. 

Igralci TK Top Tenis so si z osvojenim naslovom prvaka Telemach 2. moške članske lige izborili preboj med elito in bodo tako v prihodnji sezoni nastopali v Telemach 1. moški članski ligi.

Polfinale
TC Ljubljana : TK Sladki Vrh 4:1
Top Tenis : TK Luka Koper 4:0

Finale, 26.6.
TC Ljubljana : Top Tenis 2:3

Seznam vseh igralcev po ekipah
Vsi rezultati skupinskega dela

FOTOGALERIJA IN ZAPISNIKI