Najmočnejši do sedaj: Peti mednarodni turnir Ljubljana Tivoli Open se bliža

Manj kot 14 dni nas loči od do sedaj največjega ITF Seniors turnirja na slovenskih tleh. Od 17. do 21. avgusta se bo namreč na igriščih v Tivoliju odvijal Ljubljana Tivoli Open, turnir serije ITF Seniors 400. 

Štefan Seme (levo) je organizator turnirja ITF 400 v Ljubljani. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Peti mednarodni turnir Ljubljana Tivoli Open bo še boljši in močnejši od prejšnjih. To nam je že junija po koncu seniors evropskega prvenstva zaupal organizator turnirja v Tivoliju Štefan Seme. “S pomočjo Tenis Slovenije smo zdaj dobili rang ITF 400. Hvala za pomoč, zahvalil pa se bi tudi Šport Ljubljani. Ker bo turnir letos višjega ranga bo turnir še boljši. To pomeni, da bo tudi udeležba večja,” je med drugim takrat povedal Seme.

Osnovni podatki o turnirju na ITF strani (kliknite za prevezavo)
Video vabilo

Priprave na tokratni turnir potekajo pravzaprav že od avgusta lani. “Ko se konča en turnir je potrebno začeti delati za nov turnir,” so bile besede organizatorja, ki pričakuje številčno udeležbo. “Naš turnir je v organizacijskem smislu že zdaj vsaj turnir ITF 700, kar je en rang višje. Več pa si Ljubljana trenutno ne more privoščiti. Za letos pričakujem, da bo na našem turnirju nastopalo 200 igralcev.”

Turnir se bo začel 17. avgusta in bo trajal pet dni. Rok za prijavo je torek, 9. avgust, vsakega tekmovalca pa čaka vrečka presenečenj. Najboljše tekmovalce čakajo lepe sponzorske nagrade. Prav tako organizatorji pripravljajo različne promocijske stojnice z različnimi sponzorji.