Nagrajenci nagradne igre ureditev baze podatkov

Obveščamo vas, da smo med člani Tenis Slovenija (TS), katerih osebne podatke smo pregledali do 15. januarja 2023, izžrebali tri nagrajence, ki prejmejo darilni bon trgovine Tengo v vrednosti 50 eur.

 

Srečne nagrajenke so: Zara Bergelj, Eva Petek in Michelle Pernat

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo in vas prosimo, da nas za prevzem nagrade kontaktirate po elektronski pošti na naslov info@tenis-slovenija.si.

V pisarni TS še naprej izvajamo pregled in ureditev baze osebnih podatkov članov, ki se nahaja v sistemu TZSinfosys. Če se za preverjanje točnosti podatkov samovoljno odločite, se lahko osebno ali vaš zakoniti zastopnik, oglasite v pisarni TS in zgolj pokažete tekmovalčev osebni dokument. Druga opcija pa je, da fotografirate obe strani osebne izkaznice ali potnega lista in nam fotografiji pošljete na elektronski naslov info@tenis-slovenija.si. Od vseh članov TS želimo preveriti naslednje podatke: ime, priimek, EMŠO, naslov, hišna številka, poštna številka, državljanstvo, spol, datum in kraj rojstva. Pisarna TS vam pri tem zagotavlja, da bo prejete dokumente takoj po pregledu podatkov za vedno uničila. Ničesar ne bo uporabila v kakšne druge namene, kot le za preverjanje točnosti že prijavljenih osebnih podatkov v bazi TZSinfosys.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vam želimo uspešen teden!