[KOLEDAR] – To se bo na igriščih po Sloveniji dogajalo v marcu

Marec ob Davisovem pokalu prinaša še celo vrsto tekmovanj pod okriljem Tenis Slovenije. Kot prvi se bodo na igrišče podali igralci v starostni kategoriji U12, v nadaljevanju pa se bodo predstavile še vse ostale kategorije, tudi člani, ki se bodo za turnirsko zmago pomerili na igriščih ŠD LTA.

V marcu ne bo manjkalo tekmovanj pod okriljem Tenis Slovenije. (Foto: Luka Vovk / Sportida)

Telemach člansko odprto prvenstvo Ljubljane bo potekalo od 12. do 14. marca, istočasno pa bodo loparje vihteli tudi igralci in igralke v starostnih kategorijah Odmev U14 in Zav. Triglav U8 – U11.

Najmlajši se boo predstavili na igriščih Tenis kluba Z Sport, medtem ko bodo starejši igrali na kar treh različnih lokacijah. Turnir dečkov A kategorije bo potekal na igriščih ŽTK Maribor, dečki v B kategoriji se bodo med seboj pomerili v TK Celje, deklice pa čaka tekmovanje na igriščih TC Ljubljana.

Marčevsko dogajanje bodo v predzadnjem vikendu sklenili tekmovalci v kategorijah Petrol U18 in U12. Starejši bodo nastopali v Ljubljani (TC Ljubljana in TK Center Court), mlajši pa v Krškem (TK Krško) in Celju (TK Celje).