[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9.7. – 18.7.

V prihajajočem tednu bo na slovenskih igriščih največ pozornosti namenjene profesionalnem WTT turnirju z nagradnim skladom 15.000 ameriških dolarjev v Litiji. Med nastopajočimi bo tudi najboljši slovenski mladinec Bor Artnak. 

V Litiji tudi Bor Artnak.

V tem tednu eden od profesionalni WTT turnirjev z nagradnim skladom 15.000 ameriških dolarjev poteka v Velenju (preberite več), do konca meseca julija pa bosta v Sloveniji potekala še dva turnirja serije WTT. Prvi že prihodnji teden v Litiji, kjer bo med drugim nastopil tudi najboljši slovenski mladinec Bor Artnak. Slednji po vsej verjetnosti ne bo edini Slovenec v glavnem delu turnirja, saj bodo organizatorji turnirja podelili še nekaj posebnih povabil.

V prihodnjih dneh bodo v Velenju ob članih aktivni tudi mladinci, ki se bodo od sobote, 9. julija, do ponedeljka, 11. julija, merili na Petrol odprtem prvenstvu. Na Otočcu, kjer ta teden na Tennis Europe turnirju nastopajo igralci v kategoriji U12, se bodo naslednji teden predstavili igralci U14. Po vpisnih listah sodeč, bomo tam lahko med drugim spremljali Kajo Kadak Ocvirk, Zalo Bizjak, Luiso Fusil, Saro Mihelčič, Luko Petrovića, Maksima Despotovića, Marka Bečiroviča Novaka, Nejca Šuštaršiča Kalina, Jošta Pečovnika in še mnogo drugih slovenskih predstavnikov.

Zaključek prihodnjega tedna prinaša še Zala odprto prvenstvo v starostni kategoriji U16. To bo potekalo na igriščih TK As Litija in CTA.