[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 9.4. – 10.4.

V drugem aprilskem vikendu se bodo znova predstavili najmlajši slovenski teniški upi v starostni kategoriji U8 – U11. Igralci se bodo dokazovali na igriščih v Termah Čatež.

Najmlajši igralci se bodo predstavili v Termah Čatež. (Foto: Nik Moder / Sportida)

V januarju in februarju so najmlajše slovenske upe gostili v TK Olimpija in TK Maja Matevžič, v marcu so se tekmovalci dokazovali na igriščih TK Z Sport, tokrat pa bodo turnirji v starostni kategoriji U8 – U11 potekali na igriščih v Termah Čatež. Tekmovanje v več različnih kategorijah bo potekalo od sobote, 9. aprila, do nedelje, 10. aprila.

Od četrtka, 7. aprila, dalje bi moralo potekati tudi člansko Telemach odprto prvenstvo v Brežicah, a se je turnir prestavil na nov termin. Člani bodo v Brežicah igrali od 14.4. – 17.4. Prijave se zaprejo 12. aprila ob polnoči (več informacij).

Na delu bomo znova spremljali tudi igralce in igralke v starostni kategoriji U14. Ti se bodo tokrat predstavili na turnirjih z ’round robin’ sistemom. Turnirji bodo potekali od 9.4. do 10.4., in sicer na igriščih ŽTK Maribor, TK Maja Matevžič in TK Domžale.

Na turnir na igriščih TK Maja Matevžič je prijavljen tudi Patrik Semenič. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Vpisna lista – Odmev U14 RR (ŽTK Maribor, TK Domžale, TK Maja Matevžič – dečki)
Vpisna lista – Odmev U14 RR (ŽTK Maribor, TK Domžale, TK Maja Matevžič – deklice)

V prihodnjem tednu bo potekalo tudi tekmovanje v pokalu Billie Jean King. Slovenke bodo nastopile v Antaliji, kjer bodo lovile preboj v kvalifikacije za svetovno skupino. Selektor Andrej Kraševec je vpoklical Tamaro Zidanšek (22. WTA), Kajo Juvan (85. WTA), Živo Falkner (489. WTA), Pio Lovrič (522. WTA) in Laro Smejkal (136. ITF).