[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 5.5. – 8.5.

Pod okriljem Tenis Slovenije bo v prihodnjih dneh na igriščih Cokan Tennis Academy potekalo člansko odprto prvenstvo. Začenja se tudi članski drugoligaški ples.

Na turnirju v Preboldu bo nastopila tudi Nastja Kolar.

Tino Kovačič, Gašper Bezjak, Jan Kupčič, Lun Obrul (vsi ŽTKMB), Jaka Protič Žakelj (BR-MB) in Tilen Kovač (PTUJ) so le nekatera od imen, ki se bodo v prihodnjih dneh predstavile na članskem odprtem prvenstvu na CTA.

Turnir se bo začel v četrtek, ko bodo na igrišča že stopile tudi predstavnice nežnejšega spola. Na turnirju se bo med drugim predstavila tudi predstavnica domačega kluba Zala Bizjak, vloga 1. nosilke bo pripadala Anali Kočevar (TKMED), kateri sledijo Meta Marenk (TR-KR), Moni Potrč (ŽTKMB) in Anamari Žnuderl (MU-SO). Med prijavljenimi igralkami je tudi Nastja Kolar (ASLIT).

OP CTA (TA Cokan, Prebold, pesek)
Vpisna lista (M)
Vpisna lista (Ž)

V naslednjih dneh se bo v Kopru zaključil mednarodni WTT (ITF W60) turnir za ženske. Zmagovalko bomo dobili v nedeljo, 8. maja, ko se bo s 1. kolom skupinskega dela začela tudi Telemach 2. moška članska liga. V lanski sezoni so se naslova prvaka 2. lige veselili igralci TK Brežice, ki se bodo letos preizkusili med elito.

Telemach 2. moška članska liga

SKUPINA A

1. kolo, nedelja, 8.5.
TK Kamnik : Net Šport
TK Luka Koper : ŠD Šporn Šport
TK Nova Gorica : TC Ljubljana

SKUPINA B

1. kolo, nedelja, 8.5.
TK Krško : TK Benč Sport
TK Krka Otočec : Top Tenis
TK GFTA : prosto

SKUPINA C

1. kolo, nedelja, 8.5.
TK Trbovlje : TK Sladki vrh
TK Hoče : TK Center Vintgar
TK Goja tenis : TK Murska Sobota

Celoten razpored 2. moške članske lige najdete TUKAJ (kliknite za prevezavo).