[KOLEDAR] Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 27.12. – 31.12.

V Medvodah se te dni odvija Telemach zimsko člansko državno prvenstvo, ki se bo zaključilo predvidoma v petek, 24. decembra. Zadnjo besedo v koledarskem letu 2021 bodo imeli tekmovalci v starostnih kategorijah U12 in U16. 

Zala Vnuk bo glavna domača adutinja na U16 turnirju na igriščih ŠRD Max Ljubljana. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Ogromno število slovenskih teniških upov se bo predstavilo na igriščih ŠD LTA, kjer bosta tako v deški kot tudi v dekliški konkurenci potekala turnirja A in B kategorije. Med prijavljenimi najdemo vse najboljše tekmovalce rojene leta 2010 ali mlajše.

Pri dečkih bo vloga 1. nosilca pripadala Alekseju Muleju (MAJA), sledijo mu Matija Kozjak (TK-CC), Peter Škundrič (ŽTKMB) in Sergej Videnovič (TR-KR), pri deklicah za favoritinje za preboj v polfinale veljajo Una Grubešić (GFTA), Sara Kovačević (MAJA), Brina Milovanović Stamejčič (TKMED) in Hana Peterlin Pahor (BENČ).

Spremljajte Telemach zimsko člansko državno prvenstvo v živo – TUKAJ (kliknite za prevezavo)

Nič manj pestro ne bo niti na igriščih ŠRD Max Ljubljana na Tbilisijski, kjer bodo svoje znanje pokazali tekmovalci v starostni kategoriji Zala U16. Na delu bomo videli Julijo Bogatin (LUKAKP), Zalo Vnuk (MAXLJ), Karin Dirnbek (KRŠKO), Evo Šifrer (TKMED), Nala Soka (TC-LJ), Vida Moharja (GROSU), Matica Hribarja, Gašperja Matijašiča (oba TK-CC) in še mnogo drugih odličnih igralcev.

Vpisna lista – Zala U16 fantje (ŠRD Max Ljubljana)
Vpisna lista – Zala U16 dekleta (ŠRD Max Ljubljana)

Vpisna lista – U12 dečki (ŠD LTA)
Vpisna lista – U12 deklice (ŠD LTA)