[KOLEDAR] Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 27.11. – 29.11.

Zadnji novembrski vikend prinaša kar nekaj dogajanja na slovenskih teniških igriščih. Med drugim se bodo prvič v novi zimski sezoni predstavili tudi člani, ki bodo v Murski Soboti nastopili na odprtem prvenstvu z nagradnim skladom 2.000 evrov.

Jaka Protič Žakelj bo eden od glavnih akterjev turnirja v Murski Soboti. (Foto: Nik Moder / Sportida)

Na igriščih TK Murska Sobota se bodo v boj za uspešen uvod v zimsko sezono 2022 podali tako moški kot tudi ženske. Glede na trenutno vpisno listo bodo mesta prvih nosilcev zasedli igralci iz štajerskih klubov. Pri moških bomo na delu med drugim spremljali Tina Kovačiča, Gašperja Bezjaka (oba ŽTK Maribor) in Jako Protiča Žaklja (TK Branik Maribor), pri članicah Pijo Brglez (TK Branik Maribor), kateri sledi Anali Kočevar iz TK Spin Medvode.

Na vpisni listi najdemo še veliko zanimivih imen kot so Marko Sabolčki (BREŽI), Miha Vetrih (SGRAD), Matic Sotler (BREŽI), Domen Korelc (TK-TOP), Anamari Žnuderl (MU-SO), Tinkara Kovač (ŠENTJ), Isabel Blažević (KRŠKO), Rima Kočevar (TKMED), Jelena Kovačevič (PVALD) in Karin Dirnbek (KRŠKO).

Igralcem in igralkam bodo tekom turnirja v Murski Soboti ves čas brezplačno na voljo fizioterapevti iz fizioterapije Artros.

Ob članih bomo znova na delu videli tudi igralce in igralke v starostni kategoriji Odmev U14. V obeh konkurencah bosta potekala turnirja A in B kategorije. Dečki se bodo prestavili na igriščih TC Ljubljana in TK Center Court, deklice bodo odmeven rezultat lovile na igriščih TA Breskvar in ŠD LTA. 

Pri deklicah položaj prvih štirih nosilk pripada Zoji Peternel (ŠDTŠR), Tari Murshed (ŽTKMB), Niki Mlakar (TKMED) in Sari Mihelčič (TK-CC), pri dečkih Žigi Šešku (ASLIT), Luki Petroviću, Maskimu Despotoviću (TK-CC) in Juretu Šiftarju (ZKLUB).

Vpisna lista – Telemach člani (TK Murska Sobota)
Vpisna lista – Telemach članice (TK Murska Sobota)

Vpisna listi – Odmev dečki U14 (TC Ljubljana in TK Center Court)
Vpisna listi – Odmev deklice U14 (TA Breskvar in ŠD LTA)