[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 23.4. – 26.4.

Na turnirjih pod okriljem Tenis Slovenije se bodo v prihajajočem vikendu predstavili igralci v starostnih kategorijah U18 in U14. Dogajalo se bo na Kodeljevem in v Kopru. 

Ažbe Jarc bo 1. nosilec mladinskega turnirja na Kodeljevem. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Na igriščih TD Slovan bo potekalo Petrol odprto prvenstvo Ljubljane za igralce v starostni kategoriji U18. Kodeljevčani bodo imeli na turnirju kar nekaj svojih adutov, med drugim Borisa Barjaktarevića, Miloša Bogunovića, Vida Grabnarja Kovšeta, Nala Rota in Tio Wallas.

V konkurenci fantov bo vloga 1. nosilca turnirja sicer pripadla Ažbetu Jarcu (TKMED), sledi mu Max Stollecker (TR-KR), pri dekletih so najvišje postavljene igralke, ki so se prijavile na turnir, Nika Završki (ŠD_LTA), Zala Vnuk (MAXLJ), Katarina Stefanija Mrvar (ŠENTJ) in Rima Kočevar (TKMED).

Vpisna lista – Petrol OP Ljubljane (TD Slovan – fantje)
Vpisna lista – Petrol OP Ljubljane (TD Slovan – dekleta)

Liam Lugarič se bo tokrat preizkusil na Obali. (Foto: Facebook)

Mlajši predstavniki, igralci v starostni kategoriji U14, se bodo ta vikend predstavili na igriščih TK Luka Koper. Pri dečkih bomo med drugim na delu videli Liama Lugariča (ŽTKMB), Jošta Pečovnika, Patrika Semeniča (oba SL-LJ) in Lana Konečnika (SGRAD), medtem ko pri deklicah najvišje kotirajo Jerca Fleischman (TKMED), Ana Marinkovič (TR-KR), Karolina Trnkovski (LUKAKP) in Karolina Semenič (SL-LJ).

Vpisna lista – Odmev U14 dečki FIN (TK Luka Koper)
Vpisna lista – Odmev U14 deklice FIN (TK Luka Koper)

Dogajanje v mesecu aprilu bodo v prihodnjem tednu sklenili igralci v starostni kategoriji U16, ki se bodo pomerili na turnirju v Termah Čatež. Prijave so podaljšane do 24. aprila.