[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 22.8. – 28.8.

Tudi v prihodnjem tednu bo na slovenskih teniških igriščih zelo pestro. Še posebej pozorno bomo spremljali profesionalni ITF WTT turnir v Celju, že v ponedeljek, 22. avgusta, se začenja tudi Odmev liga U14.

Bor Artnak se bo predstavil na turnirju ITF WTT v Celju. (Foto: Nik Moder / Sportida)

V nedeljo se bo na slovenskih tleh zaključil mladinski ITF WTT turnir na igriščih ŽTK Maribor, igralci do 12. leta starosti bodo zaključili s Tenis Festom 2022, v Tivoliju pa bodo dobili najboljše na seniors Ljubljana Tivoli Opnu.

Nič manj dogajanja ne bo v prihajajočem tednu, ko bodo aktivni v mlajših kategorijah U8 – U11, U14, U18, ob tem pa se bo v Celju odvijal še članski mednarodni ITF WTT turnir z nagradnim skladom 15.000 ameriških dolarjev. Med prijavljenimi igralci je tudi najboljši slovenski mladinec Bor Artnak, v kvalifikacijah se bodo preizkusili Miha Vetrih, Matic Dimic, Jan Kupčič, Jan Kupčič, Jaka Protič Žakelj in Maj Premzl. 

Celotno listo nastopajočih na ITF WTT Celje M15 najdete tukaj.

V Domžalah se bo odvijal ITF WTT mladinski turnir ranga J4, kjer se bodo med drugim predstavili Lun Obrul, Tristan Flander, Carlo Angeli, Nal Sok, Vid Mohar, Ana Lanišek, Pia Petelinšek, Nala Kovačič, Julija Bogatin, Ela Plošnik in še mnogi drugi slovenski predstavniki. V zaključku tedna mladince čaka še turnir na Tenis Festu 2022 v Portorožu.

Celotno listo nastopajočih na ITF WTT Domžale J4 najdete tukaj.

Na slovenski obali se bodo v soboto, 27. in nedeljo, 28. avgusta, predstavili tudi najmlajši slovenski upi (U8 – U11). Že v ponedeljek, 22. avgusta, se začenja Odmev liga U14, v kateri se bo predstavilo 10 ekip, ki bodo razdeljene v dve skupini. Najkasneje 28. avgusta se bo končal skupinski del, playoff najboljših štirih ekip pa sledi 7. in 8. septembra.

ODMEV LIGA U14
Seznam vseh igralcev po ekipah
Žreb in razpored