[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 22.1. – 31.1.

V prihajajočem vikendu se pričenjajo t.i. “regijski sateliti”, katerim bo na Štajerskem sledil mladinski mednarodni ITF turnir. V zadnjem januarskem vikendu se bodo predstavili še seniorji, člani in igralci v starostni kategoriji U12. 

Lun Obrul bo na ITF turnirju v Mariboru nastopil kot 1. nosilec turnirja. (Foto: Blaž Weindorfer / Sportida)

Regijski sateliti, o katerih lahko več preberete TUKAJ (kliknite za prevezavo), bodo potekali v kar šestih različnih regijah. Aktivnosti bodo potekale v osrednjeslovenski regiji (ŠD LTA, ŠRD Max LJ), dolenjski (TK Krka Otočec), primorski (TK Proten), pomurski (TK Murska Sobota), savinjski (TA Cokan) in koroški (TK 96) regiji.

S ponedeljkom, 24. januarja, se bo na igriščih TK Branik Maribor pričel mednarodni mladinski ITF turnir, na katerem bo nastopilo tudi ogromno slovenskih predstavnikov. Lun Obrul, Aljaž Kirbiš, Nikola Puntarič, Pia Marija Rebec in Eva Muller Uhan so tisti, ki imajo že zagotovljeno mesto v glavnem delu turnirja.

Prijavna lista – ITF J5 Maribor

V zadnjem januarskem vikendu se bodo prvič v koledarskem letu 2022 merili tudi seniorji, ki se bodo predstavili na “BTC – Medot teniškem turnirju dvojic“. Turnir bo potekal v ŠC Millenium. Ob tem bo v Velenju potekalo še Telemach člansko odprto prvenstvo in turnir z ’round-robin’ sistemom za igralce v starostni kategoriji U12.