[KOLEDAR] Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 20.11. – 22.11. (spletni prenos)

Tretji novembrski vikend prinaša nova tekmovanja pod okriljem Tenis Slovenije. Znova se bodo v boj za odmeven rezultat podali tekmovalci in tekmovalke v starostnih kategorijah U12 in U16. Turnir v Medvodah bodo spremljale tudi spletne kamere. 

Eva Šifrer bo kot vse kaže najvišje uvrščena igralka prijavljena na U16 turnir na igriščih TK Olimpija. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Na igriščih TK Spin Medvode bomo od sobote, 20. novembra, dalje spremljali odprto prvenstvo deklic U12 v A in B kategoriji. Vsa tri igrišča bodo spremljale spletne kamere, ogled dvobojev v živo pa bo može na naslednji povezavi – Sportcams.si Tenis Slovenija (kliknite za prevezavo). Vloga 1. nosilke bo pripadala Uni Grubešić (GFTA), sledijo ji Sara Kovačević (MAJA), Brina Milovanović Stamejčič (TKMED) in Hana Peterlin Pahor (BENČ).

Tudi pri dečkih U12 bomo spremljali turnir v A in B kategoriji. Najboljši se bodo med seboj pomerili v Celju, kjer bo kot 1. nosilec turnirja nastopil Aleksej Mulej (MAJA),  B kategorija se bo preizkusila na igriščih ŠRD Max Ljubljana.

Na delo se znova vračajo tudi igralci in igralke v starostni kategoriji Zala U16. Dekleta bodo nastopila na igriščih TK Olimpija, fantje v TC Ljubljana. Pri dekletih so na turnir od najboljših že prijavljene Eva Šifrer (TKMED), Zala Bizjak (CTA), Eva Zalokar (TR-KR), Katarina Stefanija Mrvar (ŠENTJ) in še mnoge druge odlične igralke.

Pri fantih bodo med glavne favorite za končno zmago spadali Lukas Marjanovič (SL-LJ), Mark Bernard (TR-KR), Matic Hribar (TK-CC) in Gašper Matijašič (TK-CC). Med najmlajšimi na turnirju je tudi Žiga Šeško, ki bo prav tako poizkušal mešati štrene najboljšim.

Vpisni listi – fantje Zala U16 A in B (TC Ljubljana)
Vpisna lista – dekleta Zala U16 (TK Olimpija)
Vpisna lista – dečki U12 A (TK Celje) in B (ŠRD Max Ljubljana)
Vpisna lista – deklice U12 A in B (TK Spin Medvode)

V ponedeljek, 22. novembra, se bo na igriščih ŽTK Maribor pričel glavni del mladinskega ITF turnirja.