[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 16.6. – 26.6.

Na teniških igriščih po Sloveniji bo dogajanje tudi v drugi polovici junija zelo pestro. Pred člani in članicami je zaključek ligaške sezone, še pred tem bodo z ekipnim tekmovanjem končali igralci v starostni kategoriji U12. 

TD Slovan je že v polfinalu Telemach 1. moške članske lige. Lahko tja napredujejo tudi igralci TK Triglav Kranj?

V ligi U12 so ostali le še štirje najboljši, ki se bodo za naslov prvaka pomerili na igriščih ŽTK Maribor. Ob domači ekipi so si mesto v polfinalu priigrali še TK Spin Medvode, TK Center Court in TD Slovan. Polfinalna dvoboja bosta odigrana v četrtek, 16. junija, finalni obračun dan kasneje. Več o U12 ligi si lahko preberete tukaj. 

V soboto, 25. junija, bomo dobili zmagovalce Telemach 1. moške in 1. ženske članske lige, dan kasneje bo znan tudi prvak Telemach 2. moške članske lige, ki si bo s tem nazivom priigral mesto med elito za prihodnjo sezono 2023. Več o zaključnih bojih članskih lig si lahko preberete tukaj.

Ob ligaških tekmovanjih se bo po Sloveniji v naslednjih dneh odvijalo tudi nekaj turnirjev. Na igriščih TK Branik Maribor se bodo igralci do 12. leta starosti od 23. junija do 25. junija merili na t.i. Fredijevem memorialu, igralce v starostni kategoriji U16 čaka Tennis Europe turnir na Ptuju (20.6. – 26.6.). Znova bodo aktivni tudi v kategoriji Seniors. Nastopajoče čaka ITF turnir v Kopru.