[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 14.4. – 18.4.

V prihodnjih dneh se bodo na igriščih po Sloveniji predstavili igralci v članski konkurenci, na delu pa bodo znova tudi igralci v starostnih kategorijah U12 in U16. 

Miha Vetrih je v letošnji zimski sezoni osvojil kar 2 članska turnirja. (Foto: Luka Vovk / Sportida)

Prvič po mesecih dni se bodo na domačem tekmovanju znova potili igralci v članski kategoriji. Ti se bodo prestavili na Telemach odprtem prvenstvu Brežic, kjer bo med drugim zaigral tudi dvakratni zmagovalec zimskih članskih turnirjev v sezoni 2022 Miha Vetrih. Predstavnik TK Slovenj Gradec bo na igriščih TK Brežice nastopil kot 3. nosilec turnirja, višje postavljena igralca sta Tino Kovačič (ŽTKMB) in Jaka Protič Žakelj (BR-MB).

V Brežicah se bodo predstavile tudi ženske. Glavna favoritinja za končno zmago bo Pija Brglez (BR-MB), kateri bodo končno slavje med drugim poizkušale preprečiti Meta Marenk (TR-KR), Pia Marija Rebec (TC-LJ), Manca Lampret (BR-MB) in Anamari Žnuderl (MU-SO). Turnir v Brežicah se bo začel že v četrtek, 14. aprila.

Vpisna lista – Telemach OP Brežic (TK Brežice – člani)
Vpisna lista – Telemach OP Brežic (TK Brežice – članice)

Na igriščih TK Maja Matevžič se bo predstavil tudi zmagovalec zadnjega U16 turnirja Rok Koblar. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

V lov na odmeven rezultat se bodo v soboto podali tudi igralci v starostni kategoriji U16. Fantje se bodo predstavili na igriščih TK Maja Matevžič, dekleta na terenih TK Domžale. Na delu bomo med drugim spremljali Lijo Mumlek, Taro Mursed (obe ŽTKMB), Evo Šifrer (TKMED), Nežo Rogl (ZKLUB), Gašperja Matijašiča (TK-CC), Rocca Bukovca (ŽTKMB), Nikolasa Cara (TR-KR) in Marka Retlja (OTOČE).

V starostni kategoriji U16 bo med drugim čez vikend potekal turnir fantov B kategorije, in sicer na igriščih TD Slovan.

Vpisna lista – Zala U16 (TK Maja Matevžič, TD Slovan – fantje)
Vpisna lista – Zala U16 (TK Domžale – dekleta)

V tretjem aprilskem vikendu bodo med drugim aktivni tudi igralci v starostni kategoriji U12, ki bodo odigrali turnir po sistemu round-robin. Dečki se bodo predstavili na igriščih TA Breskvar (A) in TK Benč Sport (B), medtem ko bodo deklice aktivne na Ptuju (TK Terme Ptuj – A), B kategorija pa prav tako v TK Benč Sport.

Vpisna lista – U12 RR (TA Breskvar, TK Benč Sport – dečki)
Vpisna lista – U12 RR (TK Terme Ptuj, TK Benč Sport – deklice)