[KOLEDAR] Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 13.11. – 15.11.

V minulem vikendu se je s turnirji v starostnih kategorijah U12 in U16 tudi uradno pričela zimska sezona 2022. V prihajajočem vikendu prvi zimski preizkus čaka tudi igralce v starostnih kategorijah 8-11, U14 in U18.

Med prijavljenimi igralkami za OP Kranj za najvišje uvrščeno velja domačinka Lara Flerin. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Mladinci se bodo na uvodu zimske sezone predstavili na igriščih TK Spin Medvode, mladinke bodo preizkusile igrišča s trdo podlago v TK Triglav Kranj. Vse kaže, da bosta na obeh turnirjih najvišje postavljena igralca prav igralca kranjskega kluba, v Medvodah Luka Videnovič, v Kranju Lara Flerin.

Luko bodo izzvali Boris Barjektarević, Max Stollecker, domači predstavnik Ažbe Jarc, Tristan Flander, Jan Bukovec in še mnogi drugi. Pri dekletih so med višje uvrščenimi igralkami, ki so poleg Flerinove prijavljene na turnir, še Anamari Žnuderl, Eva Zalokar, Rima Kočevar, Pika Doberlet in Aja Tanko. Med prijavljenimi je tudi ogromno igralk rojenih leta 2007.

Round-robin turnirji za igralce in igralke U14

V starostni kategoriji Odmev U14 bomo priča ’round-robin’ turnirjem na kar štirih različnih lokacijah. Turnirji bodo potekali na igriščih TK Olimpija, TK Maja Matevžič, ŠD LTA in ŽTK Maribor. Najmlajši slovenski teniški upi (8-11) se bodo v soboto in nedeljo, 13. in 14. novembra, predstavili na igriščih TK Branik Maribor.

Vpisna lista – fantje Petrol U18
Vpisna lista – dekleta Petrol U18
Vpisna lista – dečki Odmev U14
Vpisna lista – deklice Odmev U14