[KOLEDAR] Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 11.12. – 13.12.

V prihajajočem vikendu se bodo drugič v letošnji zimski sezoni na igrišče podali tekmovalci v Telemach članski kategoriji. Na Memorialu Borisa Breskvarja se bodo pomerili za naslov zimskega državnega prvaka v dvojicah. 

Maj Tomac v paru z Matjažem Jurmanom velja enega glavnih favoritov za naslov. (Foto: Matic Klansek Velej / Sportida)

V lanski sezoni na državnem prvenstvu tekmovanje v dvojicah zaradi izrednih razmer ni bilo izvedeno, decembra leta 2019 pa sta se naslova zimskega državnega prvaka razveselili dvojici Kaplja A. J./Schweiger M. B. in Bečirovič Novak H./Potrč M.

Bor Schweiger Mužar (SL-LJ) in Hana Bečirovič Novak (ŽTKMB) bosta nastopila tudi na letošnjem zimskem državnem prvenstvu na igriščih TA Breskvar, a z drugima partnerjema. Bor bo do odmevnega rezultata poizkušal priti v paru z Rokom Uršičem (TC-LJ), medtem ko bo Novakova združila moči z Anamari Žnuderl (MU-SO). Hana in Anamari bosta v Ljubljani nastopili kot 1. nosilki, pri članih bo ta vloga pripadala dvojici Dimic M./Lukman M.

Turnir dvojic se bo pričel v soboto, 11. decembra, in zaključil predvidoma v naslednjem dnevu.

Vpisna lista – Telemach člani DP dvojice (TA Breskvar)
Vpisna lista – Telemach članice DP dvojice (TA Breskvar)

V akcijo tudi kategoriji U8-U11 in U16

Ob članih se bodo v soboto, 11. decembra, na igrišča znova podali tudi tekmovalci in tekmovalke v starostni kategoriji Zala U16 in najmlajši slovenski teniški upi v kategoriji Zav. Triglav U8-U11. Ti se bodo predstavili na igriščih ŠTK Velenje in TK Maja Matevžič, medtem ko starejše igralce čaka odprto prvenstvo na igriščih TK Spin Medvode in TK Celje.

Vpisna lista – Odmev Zala U16 fantje (TK Spin Medvode, TK Celje)
Vpisna lista – Odmev Zala U16 dekleta (TK Celje)