[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 10.8. – 21.8.

Tenis Fest 2022 so v Portorožu s turnirjem po sistemu ’round-robin’ odprli igralci do 12. leta starosti, danes, 10. avgusta, se na igrišča podajajo še tekmovalci v starostni kategoriji U14. 

Luisa Fusil je 3. nosilka OP Portoroža za igralke do 14. leta starosti. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Liam Lugarič, Patrik Semenič, Mark Bečirovič Novak, Aljaž Štor, Veritsa Yaneva, Jerca Fleischman, Luisa Fusil in Karolina Trnkovski so le nekateri od igralcev, ki se bodo v naslednjih nekaj dneh potili na igriščih v Portorožu.

Vpisna lista – Odmev OP Portoroža U14 – dečki
Vpisna lista – Odmev OP Portoroža U14 – deklice

Že v četrtek, 11. avgusta se jim bodo pridružili tudi članski igralci, ki se bodo pomerili na Telemach odprtem prvenstvu Portoroža. Pri moških bo vloga 1. nosilca pripadala Domnu Korelcu, sledita mu Jošt Plestenjak in Maj Tomac, pri ženskah bo kot 1. nosilka nastopala Hana Bečirovič Novak.

Vpisna lista – Telemach OP Portoroža – člani
Vpisna lista – Telemach OP Portoroža – članice

S ponedeljkom, 15. avgusta, se bodo v Portorožu v lov na odmeven rezultat podali še igralci v kategoriji U16. Na delu bomo videli Roka Koblarja, Klasa Gorenška, Blaža Šteblaja, Nikija Gabra Boleta, Saro Mihelčič, Karolino Trnkovski, Karin Dirnbek, Lano Milosavljevič in še mnoge druge odlične igralce.

Vpisna lista – Zala OP Portoroža U16 – fantje
Vpisna lista – Zala OP Portoroža U16 – dekleta

Mladinci (U18) bodo od 15. do 21. avgusta zavzeli igrišča ŽTK Maribor, kjer bo potekal mladinski mednarodni ITF WTT turnir. Istočasno bodo v Portorožu zaigrali še igralci v kategoriji U12, v Tivoliju pa se bo odvijal izjemno močan seniors turnir. Več o Ljubljana Tivoli Open turnirju si lahko preberete tukaj.