ITF Ljubljana Tivoli Open: Znan sredin in četrtkov razpored tekem

V Tivoliju je vse pripravljeno za začetek izjemno močnega mednarodnega turnirja Seniors ITF 400. Prve tekme bodo na sporedu v sredo, 17. avgusta, skupaj pa se bodo tekmovalci predstavili v kar 10 različnih starostnih kategorijah. 

V kategoriji 40+ vloga 1. nosilca pripada Klemnu Kadivniku. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

“To bo eden največjih teniških dogodkov v Sloveniji. Glede teniškega znanja lahko rečem, da je razpon igralcev velik. Igrajo čisti rekreativci in pa vrhunski igralci,” je pred turnirjem med drugim povedal Štefan Seme, organizator Ljubljana Tivoli Opna 2022.

V posamični konkurenci se bodo moški pomerili v kar desetih različnih starostnih kategorijah (30+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+, 75+ in 80+) ženske v štirih (30+, 45+, 55+ in 60+). Turnir se bo z 49 tekmami začel v sredo, ko se bo na igriščih med drugim predstavilo tudi 58 slovenskih predstavnikov.

Že ob 10. uri se bo kot prvi na igrišče št. 8 podal tudi Štefan Seme. Na delu bomo med drugim videli tudi Pavla Žerjava (80) in Rikarda Grizila (81).

Prav tako bo že v sredo v Tivoliju potekal tudi ‘Welcome Party‘, kjer bodo igralci od 19. ure dalje v znak dobrodošlice deležni pijače in prigrizka. V četrtek, 18. avgusta, bo ob 20. uri za igralce in njihove partnerje potekal brezplačen voden ogled Ljubljane, v petek zvečer sledi še zabava igralcev na Tivolskem gradu. Ta bo za igralce brezplačna, za vse ostale je cena 30€.

LJUBLJANA ITINERARY

Sredin razpored

Več o turnirju Ljubljana Tivoli Open 2022:

Osnovni podatki o turnirju
Lista igralcev
Žreb in rezultati
Razpored igranja

Razpored petek