Ekipna Seniors liga TS | Registracija, žreb in pravilnik

Objavljamo informacije glede Ekipne Seniors lige Tenis Slovenije, in sicer:

  • Pričetek: torek, 17. maj 2022.
  • Žreb/pari 1. kola se nahajajo v priponki, od ponedeljka dalje pa bodo vse informacije na voljo na naši spletni strani oz. v aplikaciji Challanger. V skupini moški 40+ se bo izjemoma 1. kolo odigralo v sredo in ne v četrtek, tako kot je v pravilniku.
  • Dopolnitve pravilnika in obrazložitev žreba ter igralnega načrta se nahaja v priponki oz. na naši spletni strani.
  • Pravilnik se nahaja v priponki oz. na naši spletni strani.
  • Navodila za plačilo letne članarine in registracijo oz. prijavo na tekmovanje:
  1. Plačilo letne članarine je enkraten znesek, ki ga mora vsak tekmovalec plačati pred začetkom tekmovanja. Enkraten znesek znaša 15 € in se ga plača v najkasneje 8 dneh po prejetem računu. Račun izda Tenis Slovenija, prejmete ga v e-obliki na vaš e-naslov. Za prejem računa je potrebna izpolnjena prijavnica na spletni strani: https://tzsinfosys.si/vpisSenior.
  2. Registracija oz. prijava v ekipo poteka prek spletne aplikacije Challanger: https://www.challanger.net/ekipna-seniors-liga-tenis-slovenije. Vsak tekmovalec se mora registrirati najkasneje do ponedeljka, 9. maja 2022. Po vnosu zahtevanih podatkov boste dobili potrditveni e-mail glede uspešne registracije v Challanger. V aplikaciji Challanger boste vnašali rezultate posameznih dvobojev in srečanj, dodajali avdio-video material, potrjevali prihajajoča srečanja in drugo. Hkrati aplikacija ponuja ogled vseh parov, rezultatov ter naprednejših statistik. Aplikacija bo odprta od ponedeljka, 9. 5. 2022, naprej.
  3. Plačilo prijavnine za lige prejme kapetan posamezne ekipe na e-naslov.

Naj še enkrat spomnimo, da bodo vse ekipe, v vseh starostnih kategorijah, ki se bodo v play off-u uspele uvrstiti v finale, pridobile tudi vstopnico za udeležbo na Evropskem klubskem prvenstvu, ki poteka pod okriljem Tennis Europe organizacije. Glavna nagrada pa je televizijski sprejemnik Philips, ki ga podarja pokrovitelj Big Bang, katero bomo na zaključnem mastersu izžrebali med vsemi prijavljenimi igralkami in igralci. Enomesečno zalogo pijače Red Bull (pločevinka Red Bull-a na dan za vsakega člana izžrebane ekipe) in VIP vstopnice za ATP 500 turnir v Dunaju, ki poteka zadnji teden oktobra, tudi pod pokroviteljstvom Red Bull-a, pa bomo izžrebali med vsemi prijavljenimi ekipami v Seniors Ligi Tenis Slovenije.

Z veseljem pa vam sporočamo, da bomo pred pričetkom lige izžrebali eno žensko in eno moško ekipo, katerim bo Tengo Tenis in Tenis Slovenija podarila brezplačno napenjanje loparja in strune. Podrobnosti sledijo.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.

Želimo vam lep dan in se veselimo snidenja na teniških igriščih.

Pravilnik Seniors ekipne teniške lige TS

Dopolnitve pravilnika ESL

Pari 1. kola