Edinstven dogodek v Portorožu

Tenis Slovenija bo ta mesec organizirala športno-poslovno konferenco ŠPORT SPREMINJA SVET, takoj zatem pa še volilno skupščino Tennis Europe. Za obisk športno-poslovne konference so še vedno na voljo prosta mesta.

Tenis Slovenija z veseljem napoveduje bližajočo se letno skupščino Tennis Europe, ki bo potekala 22. in 23. marca v Portorožu. Ta prestižni dogodek za Tenis Slovenijo pomeni posebno čast in hkrati tudi odgovornost.  Skupščina Tennis Europe bo služila tudi kot platforma za okrepitev zavezanosti k oblikovanju močnejših teniških skupnosti po vsej regiji. S skupnimi prizadevanji in inovativnimi strategijami si Tennis Europe želi okrepiti množično udeležbo, izboljšati programe za razvoj igralcev in spodbujati občutek pripadnosti med teniškimi navdušenci vseh starosti in okolij. V okviru teh prizadevanj bodo na letni skupščini potekale poglobljene razprave in delavnice, ki jih bodo vodile posebne delovne skupine. Najpomembnejši del skupščine pa bodo volitve novega predsednika organizacije. Vsak kandidat bo imel priložnost predstaviti svojo vizijo, cilje in strategije za razvoj poslanstva organizacije Tennis Europe.  Ob tem bodo volili tudi predstavnike v upravnem odboru.

SREČANJE ZVEZD IZ SVETA ŠPORTA IN GOSPODARSTVA

Uvod v letno skupščino pa bo športno-poslovna konferenca ŠPORT SPREMINJA SVET, ki bo potekala 21. marca v Avditoriju Portorož. Gre za edinstveno priložnost za izmenjavo idej, mreženje ter pridobivanje dragocenih vpogledov v svet športa in gospodarstva. Med udeleženci bomo lahko prisluhnili nekdanjemu predsedniku Slovenije, Borutu Pahorju, predsedniku Mednarodne teniške zveze, Davidu Haggertyju, predsedniku Afriške teniške zveze, Jean-Claudu Talonu, Herwigu Straki iz ATP, priznani znanstvenici dr. Lučki Kajfež Bogataj, hokejskemu trenerju Matjažu Kopitarju, lastniku podjetja Duol, Dušanu Olaju, ter nekdanjima teniškima igralcema, Katarini Srebotnik in Aljažu Bedenetu. Konferenco bo z zanimivim predavanjem zaključila nekdanja plavalka, dobitnica srebrne olimpijske kolajne, Sara Isaković.

Del konference pa bo namenjen tudi slovenskemu tenisu. V času prireditve bo TS podelila nagrade najboljšim teniškim igralcem, igralkam, trenerjem in klubom v letu 2023. Čaka nas torej zanimiv teniški dan, dan, ki se bo končal z zabavo v Alayi.

Ne zamudite te priložnosti in se povežete z vodilnimi svetovnimi strokovnjaki, delite ideje in se navdihnete za prihodnost športa. Za več informacij o programu in prijavi obiščite uradno spletno stran dogodka.

Naj šport resnično spremeni svet – pridružite se nam na konferenci “ŠPORT SPREMINJA SVET”!