Telemach člani(ce): Dimitrijevič v Murski Soboti le še korak do naslova, Brglezova prezahtevna tekmica za Žnuderlovo (FOTO)

Na Telemach članskem odprtem prvenstvu v Murski Soboti so tekmovalci in tekmovalke v nedeljo naredile nove korake proti zaključku turnirja. V igri za naslov pri moških ostajata še Jan Dimitrijevič in Miha Vetrih, pri ženskah Pija Brglez in Anali Kočevar. 

Jan Dimitrijevič v Murski Soboti nadaljuje z odličnimi predstavami. (Foto: Blaž Weindorfer / Sportida)

Preberite tudi:
Člani(ce): Dimitrijevič v Murski Soboti nadigral 1. nosilca, Ažnohova ni oddala niti igre

Po tem, ko je v 2. kolu s 6:1 in 6:1 nadigral 1. nosilca turnirja, se Jan Dimitrijevič (CELJE) tudi v nadaljevanju turnirja ne zaustavlja. V četrtfinalu je prepričljivo s 6:1 in 6:2 ugnal Domna Korelca (TK-TOP), v polfinalu pa je po treh nizih strl še odpor 3. nosilca turnirja Jake Protiča Žaklja (BR-MB).

Za naslov se bo Dimitrijevič pomeril proti Mihi Vetrihu (SGRAD), ki je prav tako kot Jan do polfinala nastopal izjemno prepričljivo. Po vrsti je premagal Marka Novaka (OTOČE) in Gregorja Ficka (GFTA), v polfinalu pa je bil nato s 5:7, 6:4 in 6:4 boljši še od 2. nosilca turnirja Gašperja Bezjaka (ŽTKMB).

Tudi v ženski konkurenci smo bili v nedeljo najprej priča štirim četrtfinalnim obračunom, skozi katere so se med najboljše štiri igralke turnirja prebile Pija Brglez (BR-MB), Anamari Žnuderl (MU-SO), Isabel Blažević (KRŠKO) in Anali Kočevar (TKMED). V ponedeljek se bosta za naslov pomerili Brglezova, ki je bila v prvem polfinalu s kar 6:0 in 6:0 boljša od Žnuderlove, in Kočevarjeva, ki je prav tako v dveh nizih bila boljša od Blaževićeve.

FOTOGALERIJA – SPORTIDA (kliknite za prevezavo)

Telemach OP Murska Sobota
(TK Murska Sobota, peščena podlaga)

ČLANI

Četrtfinale
Dimitrijevič J. – Korelc D. 6:1, 6:2
Protič Žakelj J. – Železen B. 6:3, 6:1
Vetrih M. – Ficko G. 6:0, 6:1
Bezjak G. – Lepin Ž. 6:1, 6:1

Polfinale
Dimitrijevič J. – Protič Žakelj J. 6:3, 3:6, 6:1
Vetrih M. – Bezjak G. 5:7, 6:4, 6:4

Finale: Dimitrijevič J. – Vetrih M. [29.11.]


ČLANICE

Četrtfinale
Brglez P. – Žižek K. 6:4, 6:4
Žnuderl A. – Dovnik A. 6:3, 6:1
Blažević I. – Šraj S. 6:0, 6:0
Kočevar A. – Ažnoh A. J. 6:0, 6:0

Polfinale
Brglez P. – Žnuderl A. 6:0, 6:0
Kočevar A. – Blažević I. 6:3, 6:4

Finale: Brglez P. – Kočevar A. [29.11.]