Člani: Dimic osvojil turnir na Polzeli in se zahvalil za pomoč pri poplavah

V nedeljo se je na Polzeli končalo člansko odprto prvenstvo Polzele, na katerem se je predstavilo 30 tekmovalcev. Za dramatičen razplet sta v finalu poskrbela Matic Dimic in Miha Vetrih, turnirske zmage pa se je na koncu veselil Dimic. 

 

V finalu sta za dramatičen razplet poskrbela Dimic in Vetrih.

Matic Dimic in Miha Vetrih sta v zadnjih letih tudi v članski kategoriji postala že prava rivala s številnimi medsebojnimi tekmami v samem zaključku turnirjev. Za razliko od letošnjega državnega prvenstva je tokrat izjemno razburljiv zaključek pripadel Dimicu, ki je bil na koncu boljši z 2:6, 6:3 in 7:6(4).

Vetrih, ki je v polfinalu ugnal Tina Kovačiča, se je sicer do finala prebil brez izgubljenega niza, medtem ko se je Dimic v polfinalu dodobra namučil proti Maksu Mehu, ki je dvoboj pri rezultatu 2:2 v zadnjem nizu predal. V četrtfinalu so obstali Domen Korelc, Gašper Bezjak, Jan Dimitrijevič in Aljaž Kirbiš.

Še enkrat bi se rad zahvalil vsem, ki ste organizirali turnir na Polzeli. Teniški zvezi, organizatorjem, sponzorjem, pobiralcem žog, prav tako publiki, ki je na vseh mojih dvobojih poskrbela za odlično vzdušje. Zahvala tudi Mihi za zelo lep in “fair” finale, hvala pa tudi vsem, ki ste prispevali za pomoč pri poplavah,” je po turnirju dejal Dimic in dodal: “Se vidimo naslednje leto.”

OP Polzela – Malina Všečka Open 2023
(TK Polzela, TA Cokan, pesek)

Fotogalerija (kliknite za prevezavo)

Četrtfinale
Vetrih M. – Korelc D. 6:1, 6:2
Kovačič T. – Bezjak G. 6:3, 6:3
Meh M. – Dimitrijevič J. 6:4, 6:2
Dimic M. – Kirbiš A. 7:5, 6:1

Polfinale
Vetrih M. – Kovačič T. 6:4, 6:4
Dimic M. – Meh M. 6:4, 4:6, 2:2* – predaja

Finale: Dimic M. – Vetrih M. 2:6, 6:3, 7:6(4)


Vsi rezultati (kliknite za prevezavo)