Čaka nas zanimiv dan v Portorožu

Sobota je na WTA Zavarovalnica Sava Portorož rezervirana za polfinalne obračune med posameznicami in v igri dvojic. 

Objavljamo spored za 18.9.2021.

V Portorožu vse najboljše Slovenke.

Slovenke bodo nastopile v drugem delu dneva. Najprej bo v drugem polfinalu med posameznicami nastopila Kaja Juvan. Njena tekmica je Američanka Alison Riske. Takoj po tem dvoboju pa bosta na igrišče prišli tudi Tamara Zidanšek in Andreja Klepač. Njuni tekmici v polfinalu sta Rusinja Anna Kalinska in Slovakinja Tereza Mihalikova.

Kaja Juvan je na turnirju v Portorožu odigrala tri izjemne dvoboje med posameznicami. Najprej je premagala prvo nosilko Petro Martić, nato kvalifikantko iz Srbije Aleksandro Krunić, včeraj pa v izjemnem ambientu Tenis arene Portorož še rojakinjo Tamaro Zidanšek. Juvanova je iz dvoboja v dvoboj bolj samozavestna. Zdaj jo čaka izkušena Američanka Alison Riske. Tretja nosilka je dobesedno navdušena nad Slovenijo in Portorožem in to se vidi tudi na igrišču. Riskejeva je v prvem kolu premagala našo Pio Lovrič, v drugem Slovakinjo Kuzmova, včeraj pa še Francozinjo Kristino Mladenovic. “Prvič sem v Sloveniji. Navdušena sem nad Portorožem. Ljudje so prijazni. Res sem vesela, da sem uvrstila ta turnir v svoj koledar. Vedno je lepo igrati v novi državi.”

Cene vstopnic:

POLFINALE:

TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               10,00 €

VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         30,00 €

FINALE:

TRIBUNA – prosta izbira sedišč                               15,00 €

VIP SEDIŠČE – prosta izbira sedišč                         50,00 €

Otroci do 10. leta imajo brezplačen vstop.

Vsi člani Tenis Slovenije imajo brezplačen vstop na četrtfinale, na vstopnice za polfinale in finale pa ugodnost 50 % popusta. Za člane Tenis Slovenije je nakup vstopnic s popustom možen le na info točki ob predložitvi osebnega dokumenta.

HAT za COVID-19 

Vse dni turnirja je zagotovljeno testiranje na prizorišču Tenis Arena Portorož poleg info točke. Otroci do 12. leta starosti PCT pogoja ne potrebujejo.