Končana je prva sezona Seniors lige

V Portorožu je prejšnji konec tedna potekal zaključek Zavarovalnica Triglav Seniors lige. V vseh kategorijah je bilo prvo leto prijavljeno kar 30 ekip. 

Končana je prva sezona Seniors lige. (Foto: Nik Moder / Sportida)

V Portorožu je potekal zaključek lige, ki je bila organizirana v skupinski del in zaključni turnir. Dogajanje na Obali je obogatil žreb nagrad, v soboto zvečer pa je bila na sporedu tudi skupna zabava. Zaradi slabega vremena je teniški program potekal zgolj v nedeljo. Večina sodelujočih je bila nad skupnim druženjem navdušena, najpomembnejše pa je bilo seveda dogajanje na igrišču.

V kategoriji 30+ moški so Teniški prijatelji v finalu s 3:0 premagali TK Cokan Academy. Za teniške prijatelje so zmage prispevali Matjaž Jurman, Klemen Kadivnik in Rok Uršič.

V kategoriji 40+ je bil odigran samo polfinale, zaradi utrujenosti ob natrpanem urniku pa bo finale med ekipama Savinjski tornado in Top gun odigran 8. oktobra na igriščih TA Breskvar. Obeta se nam pravi spektakel.

Fotogalerija

V kategoriji 50+ Špar s 3:1 premagal ekipo Žog”ca. Za Špar sta zmagala Tone Komar in Igor Božčnik, ter dvojica Tone Komar/Damir Konjar. Edino zmago za ekipo Žog”ca je priigral Samo Zakeršnik.

Pri ženskah se je liga igrala v dveh kategorijah. Ženske 20+ & 30+ je ekipa Diamond team z 2:0 premagala Divas. Alenka Hiti je premagala Janjo Hudej, Karmen Kristan pa Alešo Pirc.

V kategoriji 45+ pa so Ta Hude ob treh zmagah v skupinskem delu zdaj zmagale še dvakrat in tako postale zmagovalke. V finalu so z 2:0 premagala TK Vrhnika. Zmagi sta priigrali Lea Sunarič in Alenka King.