[KOLEDAR] – Pregled prihajajočih TS tekmovanj: 29.1. – 31.1.

Januarsko dogajanje na slovenski teniški sceni bodo zaključili člani, seniorji in igralci v starostni kategoriji U12. Dogajalo se bo v Velenju, Ljubljani in Mariboru. 

Gašper Bezjak bo prvi nosilec članskega OP v Velenju. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

Sploh prvič v letu 2022 se bodo predstavili člani in seniorji. Telemach člansko odprto prvenstvo bo potekalo na igriščih ŠTK Velenje, kjer bo na ženskem turnirju vloga 1. nosilke pripadala Hani Bečirovič Novak (ŽTKMB), na moškem turnirju pa bo najvišje postavljen igralec Gašper Bezjak (ŽTKMB).

Na žrebni listi med drugim najdemo tudi Jana Kupčiča (ŽTKMB), Jaka Protiča Žaklja (BR-MB), Marka Sabolčkega (BREŽI), Pijo Brglez (BR-MB), Marušo Turk (TKHAN) in Ajo Tanko (TANKO). Šlo bo za turnir z nagradnim skladom 2.000€.

Žrebna lista – Telemach člansko OP Velenje (ŠTK Velenje – moški) 
Žrebna lista – Telemach člansko OP Velenje (ŠTK Velenje – ženske) 

Seniorji se bodo v boj za odmeven rezultat podali na MEDOT turnirju dvojic na igriščih v Milleniumu v BTC-ju.

Vpisna lista – RR U12 dečki (TK Benč Sport, TK Maja Matevžič, ŽTK Maribor)
Vpisna lista – RR U12 deklice (TK Benč Sport, TK Maja Matevžič, ŽTK Maribor)

Še drugič v mesecu januarju bodo aktivni tudi igralci v starostni kategoriji U12. Ti bodo tokrat svoje znanje kazali na t.i. ’round-robin’ turnirju. Dogajalo se bo na igriščih TK Benč Sport, TK Maja Matevžič in ŽTK Maribor.

Prvi februarski vikend prinaša OP U18 (Triglav Kranj in Velenje), OP U14 (ŠD LTA, TK Branik Maribor, TK Spin Medvode) in tekmovanje U8-U11 (TK Maja Matevžič in TK Olimpija).