DP Odmev U14: Lugarič boljši od Semeniča, v 2. kolo vseh osem nosilk

Na igriščih ŽTK Maribor se je v torek končalo uvodno kolo glavnega dela zimskega državnega prvenstva v starostni kategoriji Odmev U14. Večjih presenečenj ni bilo. 

Nika Mlakar v 2. kolo brez izgubljene igre. (Foto: Vid Ponikvar / Sportida)

V 16 obračunih, ki so bili odigrani v 1. kolo turnirja deklic U14, se je le ena tekma prevesila v tretji niz. Karolina Semenič (SL-LJ) je odbila napad Nike Štor (RAVNE) in se bo v 2. kolu pomerila proti Zoji Peternel (ŠDTŠR). Napredovanja v nadaljnje tekmovanje sta se brez večjih težav veselili 1. nosilka Beti Butina Jazbec in 2. nosilka Alja Senica (obe ŽTKMB), prav tako so v 2. kolo napredovale tudi vse ostale nosilke. Brez izgubljene igre je to uspelo Niki Mlakar (RADOV), prav tako je s 6:0 in 6:0 svojo nasprotnico premagala Tisa Strbad (BO-BI).

Na samem začetku prvenstva izjemno prepričljivo delujeta tudi 1. nosilec Žiga Šeško (ASLIT) in 2. nosilec Luka Petrović (TK-CC), ki v 1. kolu prav tako nista oddala niti igre. Enako velja tudi za Marka Bečiroviča Novaka (ŽTKMB), kot edini od nosilcev pa se je od tekmovanja poslovil Patrik Semenič (SL-LJ), ki je z 0:2 v nizih klonil proti Liamu Lugariču (TK_SB).

V sredo bodo na zimskem državnem prvenstvu Odmev U14 odigrane vse tekme 2. kola.

Zimsko državno prvenstvo Odmev U14
(ŽTK Maribor, tepih)

Sredin razpored

VSI REZULTATI